Fortuna aduna toate pariurile antepost pe fotbal intr-un singur loc

Multi nu agreeaza pariurile sportive antepost (pe termen lung) din cauza faptului ca suma mizata ramane blocata cateva saptamani sau chiar luni, neputand-o folosi. La fel de adevarat este insa si faptul ca pariurile pe termen lung sunt ceva mai usor de anticipat decat cele normale.

Pentru a plasa pariuri pe termen lung pe un campionat de fotbal, spre exemplu, ar trebui sa stii destul de bine valoarea tuturor echipelor din acel campionat, in acest fel putand plasa mai lejer astfel de pariuri. Fotbalul reprezinta cel mai popular sport, cu mii sau chiar zeci de mii de pariuri in fiecare zi, astfel fiind orecum logic ca el sa aiba parte de cele mai multe pariuri antepost. Nu multe sunt casele online ce prezinta o oferta vasta a pariurilor pe termen lung, una dintre ele fiind Fortuna.

Pentru ca aici se gasesc multe pariuri antepost legate de fotbal, Fortuna s-a gandit sa faciliteze misiunea utilizatorilor. Astfel, a grupat toate aceste pariuri intr-o singura sectiune, denumita sugestiv “Pariuri antepost”. Sectiunea se gaseste in categoria “Pariaza online”. In lista in care se afla toate sporturile oferite de Fortuna, selecteaza “Fotbal”, apoi “Pariuri antepost”.

Pariurile antepost nu se refera doar la castigatoarea competitiei

Acolo vei gasi diverse pariuri pe termen lung legate de castigatorea competitiei, golgheterul acesteia, insa nu numai. Spre exemplu, in Premier League vei descoperi, pe langa cele doua categorii de mai sus, pariuri care iti vor cere sa precizezi daca o echipa va fi in top 4 si top 6 la final de sezon, insa si echipa care va retrograda sau care se va clasa pe ultimul loc. De altfel, cateva pariuri antepost din Premier League poti gasi si in sectiunea Fotbal – pariuri speciale, aflata imediat sub “Pariuri antepost” in lista, subsectiunea “Specialele sezonului – Pariuri comparative”.  Momentan, Fortuna ofera pariuri antepost pentru 23 competitii, fie ele campionate sau cupe, interne, europene sau internationale.

La Fortuna nu gasesti pariuri antepost doar pentru fotbal

Si pentru celelalte sporturi mai cunoscute Fortuna ofera pariuri antepost. Sigur, numarul lor este mai mic, competitiile fiind si ele mai putine decat la fotbal. Astfel, casa online nu a vazut necesar sa le grupeze pe toate intr-o singura categorie, pentru a le descoperi trebuind sa selectezi competitiile preferate.

In general, casele online ce prezinta pariuri antepost beneficiaza de o oferta bogata, cel putin pentru evenimentele pre-live. Este si cazul casei de pariuri Fortuna, acolo unde gasesti in prezent 21 sporturi, la care se adauga pariuri pe divertisment si pe politica.

Pentru  a descoperi mai multe avantaje pe care le are casa de pariuri Fortuna te invitam sa lecturezi recenzia acesteia de pe site-ul Intelbet. In pagina recenziei, una care poate fi gasita foarte usor, iti sunt prezentate informatii despre calitatea cotelor, despre oferta live, respectiv cea pre-live, insa si 3 puncte tari, respectiv 3 puncte slabe ale casei de pariuri, lucru care dovedeste obiectivitatea site-ului Intelbet.

Tot pe https://intelbet.ro/case-de-pariuri/fortuna/ vei observa doua butoane care iti permit sa iti exprimi parerea sau nemultumirea legata de aceasta casa online. Prin urmare, in cazul in care ai remarcat un punct forte/slab al casei de pariuri Fortuna, nu ezita sa il impartasesti si cu altii, folosind butonul “Adauga feedback”. Daca, in schimb, intampini vreo problema legata de contul tau Fortuna poti selecta butonul “Adauga o reclamatie” si sa specifici problema cu lux de amanunte. Odata publicata, de reclamatie se ocupa administratorul Intelbet, care va face tot posibilul sa iti rezolve problema.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Acestea sunt imagini de la priveghiul lui Emi Pian! Funeraliile vor dura 4 zile!

2 VIDEO Învățăturile veteranului interlop Pian senior către fiul său, Emi Pian: „Profesionarea” pumnului, ciomag…

3 Fraților, ăsta pute a Securitate de nu poți sta lângă el! Deține, foarte probabil, cel mai năucitor CV din Rom…

4 Acest consilier general de la USR are de încasat 7 milioane de euro din litigiul Primăriei București cu Costan…

5 De ce se războiesc clanurile Duduianu și Rinu și regulile lor nescrise / O incursiune în lumea interlopă a Capit…