Fost campion mondial la ciclism, arestat pentru și-a ucis soția. Rohan Dennis a călcat-o cu mașina pe mama copiilor săi

Fost campion mondial la ciclism, arestat pentru și-a ucis soția. Rohan Dennis a călcat-o cu mașina pe mama copiilor săi

Un fost campion mondial la ciclism a fost acuzat de moartea soției sale, după ce ar fi călcat-o cu mașina. Rohan Dennis, în vârstă de 33 de ani, a fost arestat și acuzat de ucidere prin conducere periculoasă și punerea în pericol a vieții.

Cei doi soți pozau fericiți în urmă cu câteva zile FOTO Instagram

Accidentul înfiorător a avut loc în Australia, în Medindie, în noaptea de 30 decembrie, iar suspect în acest caz este chiar fostul ciclist Rohan Dennis.

Melissa Dennis, mamă a doi copii, a fost transportată de urgență la spital cu răni grave și a murit la scurt timp , în ciuda eforturilor medicilor, relatează The Sun .

Tânăra de 32 de ani a fost lovită de vehicul pe o stradă din suburbia Medindie, din nordul orașului, Australia de Sud, sâmbătă, 30 decembrie, în jurul orei 20.00.

A accelerat înaintea impactului

Conform primelor cercetări, fostul campion mondial s-ar fi aflat la volanul camionetei sale, lovindu-și soția prin "conducere periculoasă".

Polițiștii susțin că acesta a accelerat înaintea impactului, ceea ce arată că ar fi putut fi vorba despre un gest voluntar.

Inițial, Rohan Dennis a fost arestat, apoi eliberat pe cauțiune, urmând ca procesul în care este acuzat de crimă să înceapă în martie 2024.

Abia se mutaseră în casă nouă

Vecinul lui Dennis a declarat pentru 9News că cei doi abia se mutaseră în casa lor de pe Avenel Gardens Road în urmă cu o săptămână, împreună cu cei doi copii mici.

Un alt vecin a calificat incidentul drept "tragic" și a spus: "Nu am văzut niciodată așa ceva pe această stradă. A fost destul de îngrozitor de privit".

Cei doi soți erau cicliști de nivel înalt, Rohan obținând o medalie olimpică de argint în 2012 și una de bronz în 2020.

Melissa a ratat o medalie în 2012 cu doar câteva fracțiuni de secundă, dar a câștigat aurul pe echipe la Campionatul Mondial din 2015 - doborând recordul probei.

În același an, Rohan a stabilit un record pentru cea mai lungă distanță parcursă într-o oră și a început Turul Franței în pole position, după ce a câștigat contratimpul individual din prima etapă . În ciuda unui start fulminant, Rohan a terminat turul în afara top 100.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?