Fost chestor MAI prins beat la volan. A încercat să fugă de agenții de la Circulație

Fost chestor MAI prins beat la volan. A încercat să fugă de agenții de la Circulație

A fost o urmărire ca în filme, luni seară, pe străzile din Capitală. După ce a trecut pe roșu, un șofer - fost chestor în Ministerul de Interne, a încercat să fugă de polițiști. Însă a rămas blocat în trafic și a fost prins.

Potrivit unor surse din poliție, bărbatul urmărit a fost chestor în cadrul Ministerului de Interne

Bărbatul de 60 de ani a fost văzut de ceilalți șoferi cum conducea, aparent sub influența alcoolului, pe o stradă din Sectorul 3, foarte aproape de sediul Brigăzii Rutiere.

Oamenii au sunat la 112, iar polițiștii au ajuns în zonă. Bărbatul a fost găsit în afara mașinii, iar în momentul în care i-ar fi văzut pe agenți s-a urcat la volan și a fugit, cu poliția pe urmele lui.

După o cursă de câțiva kilometri în trafic, mașina bărbatului a fost blocată de polițiști . Pentru că în continuare a refuzat să se supună indicațiilor agenților și să coboare din mașină, un polițist a fost nevoit să-i spargă geamul folosind, spun martorii, patul pistolului.

Bărbatul a fost scos din mașină și verificat de polițiști. Avea o alcoolemie de 0,56. A fost dus la INML și, mai apoi, audiat la sediul Brigăzii Rutiere. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Potrivit unor surse din poliție, bărbatul a fost chestor în cadrul Ministerului de Interne.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

5 „Ar fi primul val al ofensivei”