Fost fotbalist de la Tottenham, mort la 25 de ani

Fost fotbalist de la Tottenham, mort la 25 de ani

Anton Walkes, fost jucător la Tottenham, în prezent la echipa Charlotte, a murit la vârsta de doar 25 de ani, în urma unui accident nautic petrecut la Miami, în Statele Unite ale Americi.

Fotbalistul Anton Walkes a murit la vârsta de 25 de ani Foto: facebook.com/charlotteFC

Potrivit The Sun, fotbalistul a fost implicat într-un accident nautic la Miami , iar medicii ajunși rapid la fața locului l-au găsit inconștient. Au încercat din răsputeri să-l readucă la viață, însă fotbalistul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decesul.

Suntem sfâșiați după pierderea lui Anton Walkes, un tată incredibil, o persoană iubitoare și un om extraordinar. Impactul pe care l-a avut în vestiar și, în general, la Charlotte, nu va fi uitat niciodată. Gândurile noastre se îndreaptă spre familia sa, pe care vrem s-o sprijinim din toate punctele de vedere”, a declarat Zoran Krneta, directorul sportiv al celor de la Charlotte.

Ce alți foști fotbaliști au murit în ultimul timp

Vă anunțăm cu deosebită tristețe că Anton Walkes a decedat în mod tragic în această dimineață. Odihnească-se în pace”, a fost mesajul oficial postat de clubul la care juca Walkes.

O seamă de foști mari fotbalișt s-au stins din viață în ultima perioadă, cum ar fi: Sinisa Mihajlovic, Pele sau Gianluca Vialli, dar și jucători aflați în activitate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia