Fost general SIE: Iliescu va fi ARESTAT! El și Băsescu sunt oamenii fostului KGB! Năstase a fost ocrotit de fosta Securitate!

Fost general SIE: Iliescu va fi ARESTAT! El și Băsescu sunt oamenii fostului KGB! Năstase a fost ocrotit de fosta Securitate!

„Vă mai aduceți aminte de un mic episod petrecut în primăvara lui 2004, când președintele în funcție Ion Iliescu a vizitat împreună cu primarul Bucureștiului Traian Băsescu un șantier și și-au făcut o poză zâmbitoare? A fost momentul în care pentru SISTEM s-a dat semnalul că nu Adrian Năstase va fi moștenitorul, ci Băsescu.” Așa își începe fostul general SIE, omul care a spus în 2014 că Ponta nu va ajunge președinte, spovedania despre Ion Iliescu, Traian Băsescu și Adrian Năstase. 

Fostul general spune că de această dată ancheta Parchetului General despre lovitura de stat din decembrie 1989 va fi finalizată și Ion Iliescu va fi arestat. Împreună cu alți complici. Mulți dintre ei implicați și în mineriada din 13-15 iunie 1990. 

Și Iliescu și Băsescu au legături cu fostul KGB. Niciunul nu și-a călcat cuvântul în fața celor care i-au ajutat să conducă România. Băsescu a fost ultima lor verigă. Lucrurile au evoluat aproape radical din 2013 încoace. Și vor merge până la destructurarea întregii rețele. Toată lumea s-a întrebat de ce a fost lăsat din mână Năstase. Pentru că Năstase a fost omul infiltrat de partea de SISTEM alcătuită din reprezentanți ai fostei Securități. Singura verigă a acestei grupări cu cei păpușați de KGB era fostul general Silinescu. Odată cu moartea acestuia a apus și protecția lui Năstase.

Acum, spune fostul general, este o chestiune de zile până la arestarea lui Ion Iliescu. Apoi urmează Băsescu. Dar Iliescu va fi arestat până în 11 decembrie.

Așa o fi? Realizează cineva că, în aceste condiții, și în 2000 când a fost scos Iliescu președinte, dar și în 2009, când a fost reales Băsescu, lucruri ciudate care s-au întâmplat nu sunt întâmplătoare?


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...