Fost ministru, implicat într-un accident rutier în Prahova. A fost transportat la spital

Fost ministru, implicat într-un accident rutier în Prahova. A fost transportat la spital

Fostul ministru al Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, în perioada 2017-2018, Ilan Harry Laufer, a fost implicat într-un accident rutier în Câmpina. Acesta și familia sa au fost transportați la spital pentru investigații medicale.

Fost ministru, implicat într-un accident rutier FOTO: Pexels

Potrivit unor surse, accidentul a avut loc pe bulevardul Carol I din municipiul Câmpina. Conducătorul unui autoturism a efectuat un viraj la stânga pentru a intra în curtea imobilului unde domiciliază și nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de Laufer Harry Ilan.

În urma impactului, potrivit surselor „Adevărul”, fostul ministru a fost rănit, precum și soția și cei doi minori. Aceștia au fost transportați la spital pentru investiții medicale necesare.

În cauza se fac cercetări de către oamenii legii pentru a stabili cauzele exacte și împrejurările accidentului.

Harry Ilan Laufer este un politician român, care a deținut funcția de ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat între 29 iunie 2017 și 29 ianuarie 2018 în guvernul lui Mihai Tudose. De asemenea, acesta a fost și consilier al Vioricăi Dăncilă în perioada în care aceasta a fost premier.

Candidatură la Primăria Capitalei

Ilan Laufer a candidat la Primăria Capitalei a alegerile din anul 2020, strângând puțin peste 1.000 de voturi. Soţia lui Laufer a fost în 2017 membru în Consiliul de Administraţie al Companiei Municipale Sport pentru Toţi, firmă înfiinţată de Primăria Capitalei şi în subordinea Gabrielei Firea.

Candidez la Primăria Generală a Capitalei, pentru că m-am săturat de clasa politică actuală, de 30 de ani de minciună, incompetenţă, corupţie şi vrăjeală. Vreau să vă ofer o alternativă reală, tânără, civilizată şi cu viziune antreprenorială care vrea şi este pregătită să schimbe transparent, împreună cu voi, realitatea şi clasa politică actuală”, a scris Ilan Laufer luni pe Facebook la acea vreme.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat