Fost model OnlyFans, ajuns primar. Metoda prin care și-a finanțat campania electorală

Fost model OnlyFans, ajuns primar. Metoda prin care și-a finanțat campania electorală

Un fost model OnlyFans a obținut o victorie uimitoare la alegerile locale din Ecuador. Femeia, în vârstă de 32 de ani, este acum primar al cantonului Simon Bolivar, din provincia ecuadoriană Guayas. La valul de critici primit pentru trecutul său a dat un răspuns însuși președintele țării.

Maria Fernanda Vargas este noul primar al cantonului Simon Bolivar FOTO Instagram

Maria Fernanda Vargas, cunoscută drept „Mafer”, a ajuns să câștige nu doar simpatia urmăritorilor săi de pe platforma pentru adulți, ci și a alegătorilor din Simon Bolivar. Ea a primit cele mai mute voturi la alegerile locale, iar în prezent deține funcția de primar.

Campanie electorală, finanțată de OnlyFans

Femeia susține că a apelat la platforma OnlyFans pentru a câștiga suficienți bani încât să își atingă obiectivele politice. Campania sa electorală a fost finanțată chiar din banii pe care i-a câștigat ca model online.

Maria a explicat că și-a dorit să poată „să își plătească echipa, formată din10 oameni, precum și să le ofere un trai mai bun fiicelor sale.

Iar dorința i-a devenit realitate. Ea și-a anunțat victoria, duminică, pe data de 5 februarie, inclusiv prin intermediul rețelelor de socializare

Mulțumesc lui Dumnezeu și tuturor oamenilor care fac parte din acest proces istoric pentru Simon Bolvar. Astăzi au câștigat fermierii, muncitorii, băieții și fetele, tinerii, antreprenorii și vârstnicii. Oamenii au câștigat, tot Simon Bolivar a câștigat”, a scris ea, potrivit DailyStar.

Noul primar deține și un salon de înfrumusețare popular și o diplomă de licență în Jurnalism, de la Universitatea de Stat din Milagro. Contul său de OnlyFans a devenit istorie de anul trecut, când și-a început campania electorală.

Fostul model, susținut de președintele țării

Modul în care și-a câștigat existența, în trecut, a atras un val de critici asupra Mariei. Oponenții săi susțineau că un fost animator pentru adulți nu poate fi luat în serios de către alegători. Au avut însă o mare surpriză în momentul în care a strâns jumătate din voturile posibile.

Însuși președintele Ecuadorului, Rafeal Correa, a venit cu replica, în apărarea Mariei.

Mergeți și vedeți profilul acestei fete: un bun comunicator și un student la drept, care conduce o fundație pentru a ajuta la combaterea violenței împotriva femeilor. Să nu cădem nici în capcana aceea de a demoniza acele lucruri, ea nu arată doar ca un model, este o femeie capabilă. Ar trebui să avem grijă – discriminăm profesii sau ocupații pe care, poate, nu le împărtășim”, este mesajul transmis de liderul statului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...