Fost poliţist român,ARESTAT în Marea Britanie: Îşi bătea soţia pentru că "aşa e obiceiul în România"

Fost poliţist român,ARESTAT în Marea Britanie: Îşi bătea soţia pentru că "aşa e obiceiul în România"

Fost poliţist român, ARESTAT în Marea Britanie: Îşi bătea soţia pentru că 'aşa e obiceiul în România'

Femeia se mutase de curand in Marea Britanie pentru a strange bani pentru tratamentul sotului ei, diagnosticat cu cancer.

La scurt timp a urmart-o in Marea Britanie si sotul sau, care a demisionat din Politie, insa cei doi au inceput sa se certe frecvent.

Pe 17 iulie, barbatul a provocat un scandal mostru: a baut jumatate de sticla de whiskey si si-a amenintat cu un cutit baiatul de 20 de ani. Baiatul si-a sunat mama, pentru a-i cere ajutorul, dar si femeia a fost amenintata cu moartea de catre Narcis Ioo.

Barbatul a fost arestat atunci, dar urmeaza sa fie eliberat. Insasi sostia acestuia a cerut eliberarea lui, motivand ca inca il mai iubeste si ca nu este un lucru neobisnuit in Romania ca barbatii sa-si bata nevstele.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...