Fosta gazdă a emisiunii "Tonight Show", Jay Leno, a fost internat cu arsuri grave

Fosta gazdă a emisiunii "Tonight Show", Jay Leno, a fost internat cu arsuri grave

Celebrul prezentator american Jay Leno, fosta gazdă a emisiunii "Tonight Show", a fost internat de urgență luni în spital cu arsuri grave. Legenda de televiziune americană a fost rănit după ce una din mașinile sale a luat foc în garaj.

Jay Leno a fost internat cu arsuri grave FOTO AFP

În vârstă de 72 de ani, Jay Leno a fost rănit grav în urma unui incendiu provocat de o mașină în garajul său din Los Angeles. El a declarat că în prezent se simte bine și are nevoie de o perioadă de recuperare.

„Am avut niște arsuri grave de la un incendiu cu benzină. Sunt bine. Am nevoie doar de o săptămână sau două pentru a mă readuce pe picioare”, a spus Leno pentru CNN .

Se pare că Leno, mare colecționar de mașini, lucra la una dintre mașinile sale în garaj atunci când aceasta a izbucnit în flăcări. În prezent, se află internat la spitalul Grossman Burn Center din Los Angeles. Umoristul american se află în stare stabilă și este tratat pentru arsuri suferite la față și mâini, potrivit declarațiilor purtătorului de cuvânt al spitalului, Aimee Bennett.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante