Fosta iubită a lui Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell, a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru trafic de minore

Fosta iubită a lui Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell, a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru trafic de minore

Maxwell a fost găsită vinovată pentru cinci acuzaţii, printre care şi pentru trafic de minore şi pregătirea lor pentru a fi abuzate sexual de către Epstein, atunci când acesta era iubitul său, în perioada 1994-2004, relatează Digi24.

Femeia l-a numit pe Epstein drept un bărbat manipulator şi şiret care avea o obsesie a controlului şi care ar fi păcălit toate persoanele care s-au aflat în jurul său. Maxwell a declarat că îi pare rău de durerea pe care a provocat-o victimelor sale. Judecătorul de caz a numit ceea ce au făcut Maxwell şi Epstein drept o schemă oribilă care a provocat un" rău incalculabil" victimelor acestora.

Epstein a fost găsit mort în celula sa în 2019, unde era încarcerat în aşteptarea procesului unde urma să fie judecat pentru trafic sexual cu minore. Procesul lui Maxwell a fost considerat de majoritatea oamenilor drept o formă de tragere la răspundere şi pentru Epstein.

Judecătoarea Alison Nathan a declarat că Mawell nu a arătat vreo urmă de regret sau că ar accepta responsabilitatea pentru faptele sale.

„Maxwell a participat direct şi în mod repetat, de-a lungul multor ani, la o schemă oribilă de a atrage, transporta şi trafica fete minore, de vârste începând cu 14 ani, pentru a le abuza sexual împreună cu Jeffrey Epstein. Răul făcut acestor fete a fost incalculabil”, a spus judecătoarea Nathan.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”

4 VIDEO Priviți, noi explozii în Crimeea!

5 VIDEO Imagini virale cu un BMW, la Pitești