Fosta iubită a unui bancher Goldman Sachs, care a obținut o parte din averea lui, găsită moartă

Fosta iubită a unui bancher Goldman Sachs, care a obținut o parte din averea lui, găsită moartă

Magdalena Zalinska (44 de ani), femeia acuzată că l-ar fi înșelat pe fostul bancher de la Goldman Sachs, Danny Truell, cu milioane de euro, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Clapham - sudul Londrei, scrie Daily Mail Online .

Magdalena Zalinska. FOTO Facebook Magda Zalinska

Polițiștii care au spart ușa apartamentului fostei iubite a bancherului de la Goldman Sachs -după ce vecinii acesteia s-au arătat îngrijorați că nu mai văzut-o, au găsit în interior cadavrul femeii.

Se lupta cu familia fostului bancher milionar de la Goldman Sachs

Magdalena Zalinska (o femeie de origine poloneză, divorțată, care administra un club de noapte, mamă a doi copii) se lupta cu familia fostului bancher milionar Danny Truell.

Femeia fost dată în judecată de către fratele lui Danny Truell, sub acuzația că ar fi obținut patru milioane de lire sterline prin „influență nejustificată”, înainte ca acesta să moară, în 2019, din cauza unei afecțiuni neurologice.

Moartea subită a Magdalenei Zalinska nu este tratată ca fiind suspectă, ci neașteptată, a explicat poliția pentru MailOnline.

Danny Truell a descris- o drept „partenera” sa

Danny Truell, manager de fonduri de mare succes, membru al Partidului Laburist, a fost colegul fostului premier Boris Johnson la Balliol College, Oxford, și s-a confruntat frecvent cu acesta în dezbateri, potrivit sursei citate.

Danny Truell a condus divizia de gestionare a activelor de la Goldman Sachs , iar ulterior s-a mutat la cea mai mare organizație caritabilă din Marea Britanie, Wellcome Trust, unde a ocupat funcția de director de investiții.

Sub conducerea sa, organizația și-a dublat suma donată anual, ajungând la peste un miliard de lire sterline.

În 2012 a fost diagnosticat cu scleroză multiplă.

În testamentul său, fostul bancher a descris-o pe Zalinska drept „partenera și dependența sa”, mai scrie Daily Mail Online .

Lupta dusă de femeie în instanță cu familia fostului iubit a avut loc din cauza unei serii de transferuri către ea, înainte ca Truell să moară.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”