Fosta lui Ionuț Negoiță s-a combinat cu un prostovan de la PNL

Fosta lui Ionuț Negoiță s-a combinat cu un prostovan de la PNL

La 11 ani de la divorțul de afaceristul Ionuț Negoiță, sexy-influencer-ița Carmen Negoiță a confirmat pe Instagram că trăiește o nouă poveste de dragoste.

De aproape 11 ani de când a divorțat, Carmen Negoiță a fost foarte discretă cu viața ei personală și nu s-a afișat cu vreun reprezentant de sex masculin. Frumoasa influencer-iță a preferat să se dedice creșterii celor doi copii ai săi și s-a implicat în activități social media care au integrat-o în categoria "influencers".

Iată că, după atâția ani, Carmen iubește din nou și a luat decizia de a face oficială noua sa relație, informează click.ro. Se iubește cu secretarul de stat de la Ministerul Muncii și președintele interimar al PNL Brăila, Cătălin Boboc, un bărbat chipeș, în vârstă de 45 de ani, care are și el un băiat adolescent din fosta sa relație.

„Suntem împreună de două luni. În urmă cu două luni am fost invitate mai multe persoane la o masă, iar el se afla acolo. Am vorbit și am rămas împreună. Suntem foarte bine, Cătălin este un om bun. Încă nu am plecat în vreo vacanță, pentru că el are destul de multă treabă ai", a declarat Carmen Negoiță pentru click.ro.

În prezent, Carmen Negoiță este blogger și partener în două afaceri, un restaurant din București și o firmă cu produse de amenajări interioare.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după aproape 7 ani de relație

2 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

3 Categoria „valori” / Așa arată casele interlopilor / Adrian Beleaua se laudă pe TikTok cu foișorul din curte

4 „Aici e România, sunteți nebuni la cap?” / Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce te…

5 De citit!