Fostul antrenor al Craiovei, acuzat de abuz sexual asupra unui jucător maltez!

Fostul antrenor al Craiovei, acuzat de abuz sexual asupra unui jucător maltez!

Federația din Malta a anunțat, printr-un comunicat oficial, că a luat decizia de a-l elibera temporar din funcție pe italianul Devis Mangia (48 de ani), fostul antrenor al Universității Craiova, ca urmare a unei plângeri primite pentru un comportament nepotrivit.

După ce a plecat de la Craiova, Devis Mangia a ajuns la naționala Maltei. Foto Arhivă Adevărul

Devis Mangia a fost eliberat temporar din funcția de selecționer ca urmare a unei plângeri pentru o presupusă abatere de la politicile Federației”, a transmis forul de la Valleta. Publicația Times of Malta scrie că un jucător din prima reprezentativă a micuțului stat a fost cel care l-a reclamat pe Devis Mangia.

Devis Mangia a fost acuzat de jucătorul său de un abuz sexual, un comportament sexual nepotrivit. Federația de Fotbal din Malta va derula o anchetă, iar viitorul lui Devis Mangia va fi decis în funcție de rezultatele investigației.

Devis Mangia preluase naționala Maltei în decembrie 2019

Devis Mangia a devenit selecționerul Maltei în decembrie 2019, la jumătate de an de la despărțirea de Universitatea Craiova. Antrenorul italian trebuia să stea pe banca echipei naționale a Maltei marți seară, la amicalul cu Israel, dar locul său a fost luat de secundul Davide Mazzotta. Malta a învins Israel cu 2-1.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

2 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

3 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”

4 Rusia decide în locul lor? / Pe 16 noiembrie, Austria a semnat la București declarația statelor membre cu privire la oportunitatea extinderii spațiului …

5 VIDEO Rareș Bogdan / Cancelarul Nehammer a amintit că Austria a fost imperiu. M-a șocat