Fostul consilier județean Mihail Coman a fost reținut

Fostul consilier județean Mihail Coman a fost reținut

Fostul consilier județean Mihail Coman, în prezent angajat al SC Hidro Prahova, a fost reținut marți seară de procurorii DNA Ploiești după mai multe ore de audieri.

Coman a fost audiat de procurorii anticorupție timp de peste opt ore la sediul DNA Ploiești în dosarul în care mai sunt cercetați cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Herțanu, președintele Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, dar și deputații Sebastian Ghiță și Vlad Cosma.

Mihail Coman este consilier în cadrul SC Hidro Prahova, societate a Consiliului Județean Prahova, care are în derulare un proiect pe fonduri europene privind extinderea rețelelor de apă și canalizare în zeci de localități din județul Prahova.

În dosar se efectuează cercetări cu privire la infracțiuni din sfera corupției, dar și deturnare de fonduri europene.

Sebastian Ghiță, Mircea și Vlad Cosma, toți audiați timp de mai multe ore marți la sediul DNA Ploiești, au fost puși sub control judiciar, procurorii dispunând începerea urmării penale a acestora. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

2 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

3 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

4 Așa o fi, cum zice omul ăsta?

5 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?