Fostul coregraf Cornel Patrichi a murit

Fostul coregraf Cornel Patrichi a murit

Fostul coregraf Cornel Patrichi a murit marti dupa amiaza in locuinta lui din Bucuresti, in urma unei boli grave care l-a macinat in ultimele luni, informează ProTv. 

Starea de sănătate a lui Cornel Patrichi s-a înrăutăţit, iar apropiaţii acestuia se aşteaptă la ce este mai rău. Soţia coregrafului spune că a chemat preotul, şi a precizat că organismal soţului ei a început să cedeze. Foştii lui colege de la "Dansez pentru tine" i-au transmis mesaje de încurajare, informează RomâniaTV.

"Îmi pare rău că nu am putut fi alături de el atunci când a avut nevoie mai mare. Ştiti cum e, în unele momente parcă îţi este ruşine să suni pentru a întreba", a spus Emilia Popescu la ProTV, în cadrul emisiunii "La Măruţă".

S-a nascut la Bucuresti pe data de 1 aprilie 1944, în zodia berbecului. A absolvit Liceul de Coregrafie în 1962, fiind angajat, în acelasi an, ca balerin la Teatrul "Constantin Tănase", unde a aparut in revista “Carabus”. Primul sau salariu a fost de 660 de lei. In anul 1970 s-a angajat la Teatrul "Fantasio". La varsta de 26 de ani a primit derogare ca sa fie maistru, devenind astfel si coreograf. A dansat 8 ani pe scena acelui teatru, dar în paralel, si pentru televiziune si în filme, conform Cinemagia.ro

 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa