Fostul pilot de Formula 1 Wilson Fittipaldi a suferit un stop cardiac. El s-a înecat cu carne

Fostul pilot de Formula 1 Wilson Fittipaldi a suferit un stop cardiac. El s-a înecat cu carne

Fostul pilot brazilian de Formula 1 Wilson Fittipaldi a suferit un stop cardiac în ziua de Crăciun, a anunţat soţia lui joi.

Wilson Fittipaldi a suferit un infarct

Wilson, fratele dublului campion mondial de Formula 1 Emerson Fittipaldi, sărbătorea atunci a 80-a aniversare, scrie Agerpres.

''În timpul mesei, el s-a înecat cu o bucată de carne şi a suferit de o lipsă de oxigen ca urmare a infarctului. El a fost resuscitat şi acum este sedat şi intubat. Noi aşteptăm să se trezească, el are un istoric post-chirurgical dificil de revenire post-sedativ, de o zi la un moment dat, şi trebuie să aşteptăm'', a fost mesajul postat de soţia lui Fittipaldi pe contul ei de Instagram.

Fiul lui Wilson Fittipaldi, fostul pilot de CART, Formula 1 şi NASCAR, Christian, a fost alături de tatăl său la spital.

Wilson Fittipaldi a participat la 38 curse de Formula 1 între 1972 şi 1975, iar între 1974 şi 1982 a condus echipa de Formula 1 Fittipaldi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?