Fostul președinte CCR, Augustin Zegrean, luat în calcul pentru a prelua șefia filialei PNL Bistrița-Năsăud

Fostul președinte CCR, Augustin Zegrean, luat în calcul pentru a prelua șefia filialei PNL Bistrița-Năsăud

Numele fostului președinte al Curții Constituționale, Augustin Zegrean, a fost luat în discuție în cadrul filialei PNL Bistrița-Năsăud pentru a prelua conducerea interimară a organizației, fapt confirmat vineri, într-o conferință de presă, de senatorul liberal Dorin Dobra.

Potrivit acestuia, la sfârșitul săptămânii în curs se poartă ultimele discuții pe marginea propunerilor pentru respectiva funcție, urmând ca, luni, Biroul Politic Național al PNL să ia decizia finală.

Vinerea trecută, PNL Bistrița-Năsăud a comunicat că numele care a fost înaintat BPJ pentru preluarea funcției interimare de președinte unic este cel al consilierului județean Robert Sighiartău, care a obținut în lupta internă trei voturi în plus față de contracandidatul Ioan Turc, fost lider județean al PNL și director al Oficiului Județean al Registrului Comerțului.

"E în discuție astăzi, în afară de propunerile de vinerea trecută, orice nume. Personal, mi-aș dori (varianta Augustin Zegrean — n.r.). Astăzi se discută aproape orice nume", a spus Dorin Dobra în conferința de presă.

Întrebat cum a ajuns să se discute în partid despre varianta Augustin Zegrean, senatorul liberal a spus că a fost vorba despre "o potrivire fericită" cu încheierea mandatului acestuia la CCR.

"A fost un prilej, o întâmplare, o potrivire fericită între finalizarea mandatului domniei sale și situația de la Bistrița. (...) Nu s-a luat legătura formal (cu Augustin Zegrean — n.r.), au fost doar discuții între noi, la masă, colegi. Eu sunt unul dintre cei care s-a uitat la numele Augustin Zegrean ca la o soluție", a spus Dobra.

Înainte de a deveni judecător al Curții Constituționale, Augustin Zegrean a fost membru PD și deputat de Bistrița-Năsăud din partea acestui partid. AGERPRES/(A — autor: Tina Țucui, editor: Nona Jalbă, editor online: Anda Badea)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”