Fostul principe Nicolae a stat de vorbă cu oamenii veniţi la Palatul Regal să îi aducă un omagiu regelui Mihai

Fostul principe Nicolae a stat de vorbă cu oamenii veniţi la Palatul Regal să îi aducă un omagiu regelui Mihai

Nicolae de Roumanie Medforth Mills a stat de vorbă joi cu oamenii veniţi să îi aducă un ultim omagiu bunicului său, regele Mihai, la Palatul Regal.

El a venit însoţit de logodnica sa.

Fostul principe a citit mesajele pe care românii le-au lăsat pe gardul Palatului Regal, a dat mâna cu oamenii care aşteptau emoţionaţi să intre la catafalcul regelui Mihai şi s-a a îmbrăţişat cu unii dintre ei.

Nicolae a spus că este alături de ţară şi popor. Întrebat de o cineva când vine în România, fostul principe a declarat: "Nu vreau să zic acum public exact când, dar voi veni înapoi".

Oamenii i-au transmis condoleanţe, unii izbucnind în lacrimi. Unii i-au spus că este speranţa lor de mai bine şi că îl vor rege, iar alţii i-au transmis că seamănă cu regele Ferdinand.

Fostul principe Nicolae le-a mulţumit celor care au venit să îi aducă un ultim omagiu regelui Mihai. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…