Fotbal - Anglia: Liverpool a învins-o pe Newcastle, într-un meci în care Salah s-a accidentat

Fotbal - Anglia: Liverpool a învins-o pe Newcastle, într-un meci în care Salah s-a accidentat

Liverpool a învins-o pe Newcastle United, cu 3-2, în deplasare, sâmbătă, într-un meci din etapa a 37-a, antepenultima a campionatului de fotbal al Angliei, în care Mohamed Salah s-a accidentat şi a devenit incert pentru întâlnirea de marţi cu FC Barcelona, semifinala retur a Ligii Campionilor.

Salah a fost scos pe targă după o ciocnire cu portarul gazdelor, Martin Dubravka.

Foto: (c) Lee Smith/REUTERS


Golurile lui Liverpool au fost reuşite de Virgil van Dijk (minutul 13), Mohamed Salah (28) şi Divock Origi (86). Pentru Newcastle au punctat Christian Atsu (20) şi Salomon Rondon (54).

Liverpool a urcat provizoriu pe primul loc, cu un avans de două puncte faţă de Manchester City, ce va primi luni vizita lui Leicester City. "Cetăţenii" îşi vor păstra titlul dacă vor câştiga ultimele două meciuri rămase.

Celelalte rezultate:
sâmbătă
Bournemouth - Tottenham Hotspur 1-0
A marcat: Nathan Aké (90+1)

Wolverhampton Wanderers - Fulham 1-0
A marcat: Leandro Dendoncker (75)

West Ham United - Southampton 3-0
Au marcat: Marko Arnautovic (16, 69), Ryan Fredericks (72)

Cardiff City - Crystal Palace 2-3
Au marcat: Martin Kelly (31 autogol), Bobby Reid (90), respectiv Wilfried Zaha (28), Michy Batshuayi (39), Andros Townsend (70)

vineri
Everton - Burnley 2-0
Au marcat: Ben Mee (17 - autogol), Seamus Coleman (20)

Duminică au loc meciurile Chelsea - Watford, Huddersfield - Manchester United şi Arsenal - Brighton. Etapa se încheie luni cu întâlnirea Manchester City - Leicester City.

Lider este Liverpool, 94 de puncte, urmată de Manchester City, 92 de puncte şi un meci mai puţin disputat. Tottenham, care mai are un meci de jucat în Premier League, este pe locul 3, cu 71 de puncte, iar până la sfârşitul campionatului poate coborî mai jos de locul 4, ultimul ce duce în Liga Campionilor. Chelsea este pe locul 4, cu 68 de puncte, Arsenal pe 5, cu 66 de puncte, iar Manchester United pe 6, cu 65 de puncte, toate trei mai având câte două meciuri de disputat.

Sâmbătă a devenit cunoscut numele ultimei echipe retrogradate, Cardiff City. Formaţia galeză, ce mai are un singur meci de disputat, rămâne cu 31 de puncte pe locul 18, primul retrogradabil, şi nu mai poate s-o depăşească pe Brighton, echipa lui Florin Andone, ce are 35 de puncte din 36 de jocuri. Cardiff va merge în Championship alături de ocupantele ultimelor două locuri, Fulham şi Huddersfield. AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...