Fotbal - Campionatul European U21: Ianis Hagi, ''un jucător cu un potenţial uriaş'' (presă)

Fotbal - Campionatul European U21: Ianis Hagi, ''un jucător cu un potenţial uriaş'' (presă)

Ianis Hagi este "un jucător cu un potenţial uriaş", estimează site-ul goal.com cu câteva zile înainte de startul Campionatului European de fotbal Under-21 din Italia şi San Marino.

"Calificarea în semifinale va fi extrem de dificilă, ţinând cont de forţa adversarelor, dar echipa lui Mirel Rădoi şi-a arătat valoarea depăşind Portugalia pentru a încheia pe primul loc în Grupa 8, frumoasa victorie cu 2-1 la Pacos de Ferreira dovedindu-se decisivă.

România nu este echipa care înscrie cel mai mult, dar George Puşcaş, atacantul central al lui Palermo, a marcat de şapte ori în campania de calificare şi Ianis Hagi - fiul legendarului Gheorghe - rămâne un jucător cu un potenţial uriaş, chiar dacă trecerea lui pe la Fiorentina nu a fost pe măsura aşteptărilor.

În plus, cel mai probabil echipa va fi greu de depăşit, ea primind doar patru goluri în preliminarii, iar Ionuţ Radu, de la Genoa, ar putea fi unul dintre cei mai buni portari ai turneului", scrie goal.com.

Ianis Hagi este jucătorul de urmărit din echipa României la acest turneu, în opinia site-ului UEFA, care aminteşte că tânărul fotbalist este un jucător creativ, care loveşte mingea cu ambele picioare şi este un specialist al fazelor fixe.

România va debuta în Grupa C a turneului final pe 18 iunie, împotriva Croaţiei (Serravale/San Marino, 19:30, ora României), pe 21 iunie va înfrunta Anglia (Cesena, 19:30), iar pe 24 iunie va avea loc ultimul lor meci din grupă, contra Franţei (Cesena, 22:00).

Campionatul European de tineret se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019 în 5 oraşe din Italia şi San Marino: Bologna, Reggio nell'Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. Din cele 3 grupe ale CE se vor califica în semifinale câştigătoarele şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ești o incompetentă și o dobitoacă, fă nenorocito!” / Doctorița Andreea Moldovan, agresată de masturbatoa…

2 Culisele demiterii lui Voiculescu / Barna a rămas bujbe!Variantele luate în calcul de USR-PLUS

3 Așa o fi?

4 Cine sunt cei 19 membri ai misteriosului Grup de Comunicare Strategică / 12 dintre ei au grade militare

5 Gunoaiele României / Azi, Radu Cristescu, escrocul patentat care tinde să devină portavocea PSD