Fotbal - CM 2018: Audienţe record în Italia, deşi Squadra Azzurra nu este calificată

Fotbal - CM 2018: Audienţe record în Italia, deşi Squadra Azzurra nu este calificată

Grupul Mediaset, care deţine în exclusivitate pentru Italia drepturile TV ale Cupei Mondiale de fotbal 2018, a afirmat că audienţa atinge un nivel record, deşi Squadra Azzurra nu este calificată la turneul final din Rusia, scrie AFP.

"Mondialul de fotbal înregistrează cele mai bune audienţe din ultimii 20 de ani (...)", a declarat preşedintele Mediaset, Fedele Confalonieri, într-o adunare generală a acţionarilor, la Cologno Monzese, lângă Milano.

În medie, circa 4 milioane de telespectatori au urmărit primele 36 de meciuri ale competiţiei, faţă de 3,5 milioane în 2014, când competiţia era difuzată de canalele Rai şi Sky, a indicat Confalonieri, potrivit căruia cota de piaţă medie a fost de 26%.

"Reţetele publicitare aduce venituri mult peste aşteptări", a spus Confalonieri, evocând "primul eveniment sportiv pentru care reţeta publicitară depăşeşte costul net de achiziţie a drepturilor".
AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”