Fotbal - CM 2018: Federaţia spaniolă va lua o decizie în privinţa selecţionerului "peste câteva săptămâni"

Fotbal - CM 2018: Federaţia spaniolă va lua o decizie în privinţa selecţionerului "peste câteva săptămâni"

Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF) a anunţat, după eliminarea La Roja de către Rusia în optimile de finală ale Cupei Mondiale 2018, că va lua o decizie în privinţa selecţionerului peste "câteva săptămâni", informează AFP.

"Vom aştepta câteva săptămâni", a spus preşedintele RFEF, Luis Rubiales, în momentul în care a fost întrebat dacă îl va păstra pe Fernando Hierro în postul de selecţioner.

Rubiales a afirmat, totodată, că "nu regretă" că l-a concediat pe Julen Lopetegui cu două zile înaintea startului Mondialului, reproşându-i faptul că a negociat cu Real Madrid fără acordul federaţiei, în timpul pregătirilor pentru turneul final din Rusia.

"Atunci când iei o decizie bazată pe convingere, cu responsabilitate, trebuie să întorci pagina. Cu Lopetegui nu ştiam ceea ce s-ar fi întâmplat. Ceea că ştim însă este că am fost eliminaţi deşi am fost net superiori", a adăugat el.

Pentru viitorul postului de selecţioner, "vom aştepta câteva săptămâni. Trebuie să îi mulţumesc lui Hierro şi echipei sale pentru devotamentul lor şi, în câteva săptămâni, ne vom relua munca", a explicat Rubiales.

"O persoană ca Hierro, care are un comportament exemplar, va găsi întotdeauna în federaţie un loc în care să îşi continue activitatea, însă astăzi nu este momentul să discutăm asta. Este o zi dificilă pentru că visul nostru s-a spulberat", a mai spus preşedintele Federaţiei spaniole de fotbal.

Numit în ultimul moment în locul lui Lopetegui la cârma naţionalei Spaniei, Fernando Hierro (50 ani) a indicat că "îşi asumă responsabilitatea", însă nu "se gândeşte" pentru moment la viitorul său.
AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bula va exploda” / Avertismentul legendarului investitor Jeremy Grantham

2 Documente secrete despre Olaf Scholz, noul cancelar al Germaniei

3 Generalii PSD înainte de ședința CSAT...

4 Ce spune un șofer STB, sub protecția anonimatului, despre greva care a paralizat orașul, despre presiunile sin…

5 Milionarul Ioan Neculaie a fost dat în urmărire națională pentru că este de negăsit după condamnarea definitiv…