Fotbal - CM 2018: Maradona şi-a cerut scuze după ce a criticat arbitrajul de la meciul Anglia - Columbia

Fotbal - CM 2018: Maradona şi-a cerut scuze după ce a criticat arbitrajul de la meciul Anglia - Columbia

Fostul mare fotbalist argentinian Diego Maradona şi-a cerut scuze după ce a criticat arbitrajul de la meciul Anglia - Columbia, din optimile de finală ale Cupei Mondiale 2018, relatează agenţia Belga.

În emisiunea "De la mano del Diez", pe care o realizează pentru canalul venezuelean Tele Sur, Maradona a susţinut că echipa Columbiei a fost furată de arbitru în meciul pierdut cu Anglia la loviturile de departajare.

"Columbia a căzut victimă unui jaf monumental. Arbitrul Geiger, care e american, cunoaşte poate regulile baseballului, dar cu siguranţă nu pe cele ale fotbalului. E un hoţ, Kane e cel care a faultat, în schimb el a dat penalty împotriva columbienilor. De ce nu a cerut intervenţia VAR?", a spus printre altele Maradona, cel care a înscris cu mâna împotriva Angliei la Mondialul din 1986.

FIFA a denunţat "ferm" miercuri seara "insinuările" lui Maradona.

Fostul mare jucător şi-a cerut scuze joi pe contul său de Instagram. "Luat de emoţia de a susţine Columbia acum două zile, am spus mai multe lucruri şi, recunosc, unele dintre ele sunt inacceptabile. Cer scuze FIFA şi preşedintelui său: chiar dacă uneori nu sunt de acord cu deciziile arbitrilor, am un respect absolut pentru munca - niciodată uşoară - pe care o realizează instituţia şi arbitrii", a declarat "El Pibe de Oro".
AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…