Fotbal - CM 2018: Mohamed Salah a participat la primul antrenament colectiv cu echipa Egiptului

Fotbal - CM 2018: Mohamed Salah a participat la primul antrenament colectiv cu echipa Egiptului

Superstarul naţionalei Egiptului, Mohamed Salah, a participat, miercuri la Groznîi, la primul său antrenament colectiv în vederea Cupei Mondiale de fotbal 2018, după accidentarea din finala Ligii Campionilor de pe 26 mai, informează AFP.

O decizie privind participarea lui Mohamed Salah la primul meci al Egiptului la Mondialul din Rusia, vineri, va fi anunţată însă "în ultimul moment", a precizat staff-ul tehnic al "Faraonilor".

"Vom aştepta până în ultimul moment pentru a decide dacă va juca sau nu", a declarat Mohamed Abou al-Ela, medicul selecţionatei Egiptului, cu trei zile înainte de intrarea în competiţie, contra Uruguayului, la Ekaterinburg.

Mohamed Salah, atacantul-vedetă al Egiptului şi al clubului FC Liverpool, s-a accidentat la umărul stâng în cursul finalei Ligii Campionilor de pe 26 mai contra lui Real Madrid. El nu a luat parte la primul antrenament al egiptenilor, duminică, la Groznîi.

La prima lor participare la o Cupă Mondială după 28 de ani, "Faraonii" vor mai juca în Grupa A cu Rusia, pe 19 iunie, şi cu Arabia Saudită, pe 25. AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”