Fotbal - CM 2018: Neymar se recuperează după accidentare mai repede decât prognozele medicilor

Fotbal - CM 2018: Neymar se recuperează după accidentare mai repede decât prognozele medicilor

Atacantul brazilian Neymar, vedeta echipei franceze de fotbal Paris Saint-Germain şi a selecţionatei Braziliei, se recuperează după operaţia de la piciorul drept mult mai rapid decât se aşteptau membrii comisiei tehnice a cvintuplei campioane mondiale, au anunţat, miercuri, medicii fizioterapeuţi, citaţi de agenţia EFE.

"Astăzi putem spune că evoluţia lui Neymar este cu mult mai bună şi cu mult mai rapidă decât speram noi", a afirmat preparatorul fizic al selecţionatei Braziliei, Fabio Mahseredjian, într-o conferinţă de presă la Teresopolis, unde "Selecao" a început pregătirile pentru Cupa Mondială din Rusia.

"Neymar evoluează foarte bine şi se antrenează în fiecare zi, cu exerciţii fizice. Probabil, de acum în colo, câte puţin, va începe să joace normal cu restul echipei, iar acest lucru va favoriza mai mult recuperarea sa", a mai spus preparatorul fizic.

Specialistul a afirmat că este dificil de anticipat în ce formă fizică se va afla atacantul la debutul Braziliei la Cupa Mondială, pe 17 iunie cu Elveţia la Rostov, dar staff-ul brazilian se declară "optimist".

Accidentat la piciorul drept la finalul lunii februarie, cel mai scump fotbalist din istorie nu a mai jucat de trei luni, chiar dacă a reluat antrenamentele cu mingea în urmă cu opt zile alături de PSG.

Pregătirea Braziliei a debutat oficial luni, cu 16 din cei 23 de jucători convocaţi în urmă cu o săptămână de selecţionerul Tite.

După marele debut cu Elveţia, pe 17 iunie la Rostov, Brazilia va întâlni Costa Rica pe 22 iunie la Sankt Petersburg, şi Serbia, pe 27 la Moscova, în cadrul Grupei E. AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 Ea este avocata de 26 de ani care s-ar fi sinucis

3 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga

4 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

5 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…