Fotbal - CM 2018: Neymar, un exemplu negativ, în opinia selecţionerului Mexicului

Fotbal - CM 2018: Neymar, un exemplu negativ, în opinia selecţionerului Mexicului

Selecţionerul Mexicului, Juan Carlos Osorio, l-a criticat, fără să-l numească, pe atacantul brazilian Neymar, pentru atitudinea sa "teatrală" din cursul meciului câştigat cu 2-0 de Selecao, luni la Samara, în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal 2018.

"Cred că am jucat bine, statisticile spun că am avut 63% posesie (în prima repriză) şi am controlat practic meciul, însă am pierdut foarte mult timp de joc din cauza unui singur jucător, din cauza arbitrajului care a oprit prea des meciul, pentru prea multe faulturi false. De exemplu, patru minute doar o singură dată, este un exemplu negativ pentru copiii din întreaga lume care urmăresc meciul. Este o ruşine pentru fotbal. Este un sport de bărbaţi şi nu ar trebui să existe atât de multă comedie, acest lucru a influenţat jocul nostru, fotbaliştii mei s-au enervat", a spus antrenorul de origine columbiană.

Osorio consider că "pentru a continua să progreseze", fotbalul mexican trebuie să aibă cât mai mulţi jucători "la marile cluburi din Europa". "Acest lucru ar fi în beneficiul echipei noastre naţionale", a adăugat el.

"Viitorul meu este lucrul cel mai puţin important la această oară. Tocmai am pierdut un meci foarte important, este dificil pentru toată lumea. Veţi afla rapid decizia mea", a mai spus Juan Carlos Osorio.

Brazilia a învins Mexicul prin golurile marcate de Neymar (51) şi Roberto Firmino (88), iar în sferturile de finală va avea ca adversară echipa Belgiei.
AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale