Fotbal - CM 2018: Niciun jucător rămas la Mondial nu a mai jucat finala

Fotbal - CM 2018: Niciun jucător rămas la Mondial nu a mai jucat finala

După eliminarea Spaniei în optimile de finală, niciun jucător de la celelalte selecţionate rămase în cursă la Cupa Mondială din Rusia nu a mai jucat o finală de Mondial, relatează agenţia EFE.

Cu plecarea acasă a Germaniei şi Spaniei, ultimele două campioane mondiale, niciun jucător rămas la turneul final din Rusia nu a mai jucat o finală de Mondial.

Brazilia, campioană mondială în 2002, nu are niciun jucător din cei 23 convocaţi care să fi participat la Cupa Mondială din Coreea de Sud şi Japonia.

Argentina, vicecampioana mondială, a fost eliminată în optimi de Franţa, iar Olanda, vicecampioana mondială din 2010, nu s-a calificat în turneul final din Rusia.

Franţa, vicecampioană mondială în 2006, nu are, de asemenea, vreun ''supravieţuitor'' în actualul lot, în timp ce Italia, campioana mondială din 2006, nu a reuşit calificarea.

Jucătorii celor două echipe care vor ajunge în finala CM 2018 vor disputa în premieră ultimul act al acestei competiţii.
AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, prima veste bună după o lungă perioadă: Situația paradoxală cu care se confruntă

2 Mihai Tudose, în centrul unui scandal de hărțuire sexuală

3 Cum a devenit Austria fortăreața Rusiei în Europa / Amănunte greu de digerat despre o țară care s-a opus intrării României în Schengen

4 ULTIMA ORĂ Mama fetei de 12 ani găsită moartă într-o canapea din București a fost prinsă în Spania / Decesul fetei s-ar fi produs în luna aprilie, prin …

5 VIDEO Imagini cu proporțiile dezastrului după distrugerea barajului Nova Kakhovka