Fotbal - CM 2018: Niciun jucător rămas la Mondial nu a mai jucat finala

Fotbal - CM 2018: Niciun jucător rămas la Mondial nu a mai jucat finala

După eliminarea Spaniei în optimile de finală, niciun jucător de la celelalte selecţionate rămase în cursă la Cupa Mondială din Rusia nu a mai jucat o finală de Mondial, relatează agenţia EFE.

Cu plecarea acasă a Germaniei şi Spaniei, ultimele două campioane mondiale, niciun jucător rămas la turneul final din Rusia nu a mai jucat o finală de Mondial.

Brazilia, campioană mondială în 2002, nu are niciun jucător din cei 23 convocaţi care să fi participat la Cupa Mondială din Coreea de Sud şi Japonia.

Argentina, vicecampioana mondială, a fost eliminată în optimi de Franţa, iar Olanda, vicecampioana mondială din 2010, nu s-a calificat în turneul final din Rusia.

Franţa, vicecampioană mondială în 2006, nu are, de asemenea, vreun ''supravieţuitor'' în actualul lot, în timp ce Italia, campioana mondială din 2006, nu a reuşit calificarea.

Jucătorii celor două echipe care vor ajunge în finala CM 2018 vor disputa în premieră ultimul act al acestei competiţii.
AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro