Fotbal - CM 2018: Portarul Manuel Neuer, între buturile naţionalei Germaniei în amicalul cu Austria

Fotbal - CM 2018: Portarul Manuel Neuer, între buturile naţionalei Germaniei în amicalul cu Austria

Portarul german Manuel Neuer va reveni sâmbătă pe teren, între buturile naţionalei de fotbal a ţării sale, în amicalul cu Austria de la Klagenfurt, la mai bine de opt luni de la accidentarea suferită la picior, scrie AFP.

''Manuel va juca, nimic nu mai are să-l împiedice. Are nevoie de meciuri şi acesta va fi un adevărat test. Vom vedea cum se va prezenta'', a declarat Andreas Koepke, antrenorul cu portarii al naţionalei Germaniei.

Selecţionerul Germaniei, Joachim Loew, declara săptămâna trecută că dacă portarul Manuel Neuer va face deplasarea la turneul final al CM 2018 din Rusia, el va fi şi titularul campioanei mondiale.

''Dacă Manuel Neuer merge la Mondial, va merge ca nr. 1'', a declarat Loew.

Neuer a ratat mare parte a sezonului din cauza unei accidentări la picior şi după ce recuperarea s-a complicat, a fost nevoit să se opereze. Pe timpul absenţei lui Neuer, poarta Germaniei a fost apărată de Marc Andre ter Stegen, de la FC Barcelona.

Neuer este convocat pe lista provizorie a Germaniei, care include 4 portari, iar prezenţa lui în Rusia va fi decisă de senzaţiile pe care le va avea la antrenamentele din cantonamentul de la Eppan, din nordul Italiei. Ceilalţi doi portari sunt Bernd Leno (Bayer Leverkusen) şi Kevin Trapp (Paris St. Germain/Franţa). AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat / Un psiholog calcă pe cutume și-l „diagnostichează” pe Iohannis

2 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

3 Ea e madam Ciolacu. Poate cea mai de succes covrigăreasă din Buzău...

4 Așa o fi?

5 Jocuri de putere între taberele marionetelor din PSD