Fotbal - CM 2018: Sârbul Kolarov, recompensat cu un vehicul Lada 4x4 pentru golul său spectaculos

Fotbal - CM 2018: Sârbul Kolarov, recompensat cu un vehicul Lada 4x4 pentru golul său spectaculos

Sârbul Aleksandar Kolarov, autorul golului victoriei în partida cu Costa Rica (1-0), disputată duminică, în cadrul Cupei Mondiale de fotbal 2018, a fost recompensat cu un automobil Lada 4x4, oferit de guvernatorul provinciei ruse Samara, unde sunt fabricate celebrele vehicule, a anunţat luni cotidianul Izvestia, citat de AFP.

"Kolarov a marcat un gol splendid şi i-am oferit un premiu, un certificat pentru o maşină Lada 4x4", a declarat guvernatorul interimar Dmitri Asarov, citat de publicaţia rusă.

"El a fost foarte mulţumit şi întreaga echipă a sărbătorit acest lucru alături de el", a adăugat Asarov.

Fundaşul lateral al echipei italiene AS Roma a marcat golul victoriei Serbiei cu o execuţie spectaculoasă din lovitură liberă, în minutul 56.

Marca Lada, cunoscută sub numele de Jiguli în perioada sovietică, este produsă în continuare în regiunea Samara, la uzina VAZ. Lada nu are o reputaţie prea bună pe plan mondial, fiind considerată o maşină austeră, nesigură şi învechită, imagine pe care ruşii încearcă acum să o îmbunătăţească. AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?