Fotbal - CM 2018: Sergio Ramos (Spania) - Maradona este la ani lumină de Messi

Fotbal - CM 2018: Sergio Ramos (Spania) - Maradona este la ani lumină de Messi

Sergio Ramos, căpitanul echipei Spaniei, i-a dat replica lui Maradona, despre care a spus că este la ''ani lumină'' de cel mai bun fotbalist argentinian din istorie, Lionel Messi, relatează EFE.

Maradona a declarat recent că fundaşul uruguayan Diego Godin este mult mai complet decât Sergio Ramos şi jucătorul lui Real Madrid nu este un ''crack'' precum fundaşul lui Atletico Madrid.

''Pentru mine, Maradona este un jucător mare, un crack, şi îl respect mult. Fără îndoială, în Argentina se ştie că Maradona este la ani lumină de cel mai bun jucător argentinian, care pentru mine este Leo Messi'', a declarat Ramos, după victoria Spaniei asupra Iranului (1-0) din meciul disputat miercuri în Grupa B a Cupei Mondiale din Rusia.

''Când se vorbeşte de jucători formidabili, mi s-a spus într-o zi că Sergio Ramos este un crack. Eu nu cred. Nu vreau să polemizez, dar pot spune că un crack este Godin, care se apără, te conduce, îţi dă gol şi te face campion. Nu ratează niciun meci. Godin este un crack'', a spus marţi Maradona. AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…