Fotbal - CM 2018: Tite (Brazilia) - Echipa noastră devine mai puternică meci după meci

Fotbal - CM 2018: Tite (Brazilia) - Echipa noastră devine mai puternică meci după meci

Cvintupla campioană mondială Brazilia a câştigat Grupa E a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, după succesul cu Serbia de miercuri (2-0) de la Moscova, iar selecţionerul Tite a remarcat că Selecao devine mai puternică meci după meci, relatează AFP.

''Această echipă a creat mari aşteptări pentru că a nivelat adversarii în preliminariile Cupei Mondiale şi în timpul amicalelor, dar Cupa Mondială este un start nou, cu un ciclu nou. A fost o evoluţie bună, iar asemenea meciuri îţi dau încredere. Trebuie să crezi în procesul de construcţie a acestei echipe. Avem o echipă care suportă din punct de vedere mental presiunea, care are soluţii de rezervă în momentele importante'', a spus Tite.

''Marcelo s-a accidentat după câteva minute, dar avem o echipă puternică. Dacă nu erau bine pregătiţi toţi jucătorii, cu siguranţă nu am fi avut acest randament. Asta ne face favoriţi? Noi nu trăim din aşteptări, noi trăim din realităţi. Pronosticurile nu sunt pentru noi. Ceea ce contează este că echipa noastră devine din ce în ce mai puternică meci după meci şi progresează'', a declarat Tite după jocul cu Serbia.

Brazilia s-a impus în faţa Serbiei prin golurile marcate de Paulinho (36), Thiago Silva (68), după cel mai bun joc al său în grupă.

Brazilia a câştigat grupa şi va juca în optimi cu selecţionata Mexicului, clasată pe locul secund în Grupa E, în timp ce Elveţia va înfrunta câştigătoarea Grupei E, Suedia. AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”