Fotbal - EURO 2016:Giroud subliniază că faza la care a înscris împotriva României nu s-a petrecut în careul mic

Fotbal - EURO 2016:Giroud subliniază că faza la care a înscris împotriva României nu s-a petrecut în careul mic

Atacantul francez Olivier Giroud a subliniat sâmbătă, într-un interviu pentru AFP, că faza la care a înscris împotriva României, în meciul de deschidere a EURO 2016, nu s-a petrecut în careul mic, în condițiile în care există suspiciuni că portarul Ciprian Tătărușanu a fost faultat atunci.

*LIVE UPDATE România, aproape de un rezultat mare în fața Franței, la debutul EURO 2016, dar a pierdut (1-2) (GALERIE FOTO)

La începutul interviului, AFP i-a amintit lui Giroud că la golul său există suspiciuni că Tătărușanu a fost faultat.

Atacantul a spus: "În nomentul fazei eu nu văd că-i ating mâna. După aceea, la reluare, văd că se putea fluiera, dar faza nu s-a întâmplat în careul mic și pot să-l ating pe portar. N-am vrut să fac rău, cum s-a întâmplat când am luat galben fiindcă am deschis arcada unui jucător român. E problema pe care o am la dueluri, se întâmplă să faultez. E însă imposibil să sar cu mâinile lipite de corp".

Întrebat dacă golul său vine ca o ușurare după ce a fost criticat și fluierat, Giroud a răspuns: "Pentru un atacant, e întotdeauna bine să înscrie. E însă o ușurare că am putut fructifica ocaziile pe care le-am putut avea. (...) E o mare ușurare. Știam că sunt așteptat, la fel ca echipa. Golul acesta vine la momentul potrivit și îmi continui seria. E ceva pozitiv. Eu joc mai bine în condiții de ostilitate. Nu vreau să mă lupt cu bârfitorii, dar mă simt bine în acest sistem și am căpătat multă încredere în naționala Franței. Mă simt foarte bine și încerc să dau tot".

Giroud a mai spus că Dimitri Payet, al cărui gol a adus vineri victoria Franței (2-1), a reușit un meci "aproape perfect".

Atacantul a recunoscut că echipa Franței a fost "foarte crispată" la meciul de vineri și a recunoscut că jucătorii "aveau gurile cleioase".

AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?