Fotbal - EURO 2020: În ciuda decepţiei, "Les Bleus" îşi asumă împreună, afirmă Sissoko

Fotbal - EURO 2020: În ciuda decepţiei, "Les Bleus" îşi asumă împreună, afirmă Sissoko

Mijlocaşul Moussa Sissoko a afirmat că decepţia este foarte mare, dar jucătorii echipei de fotbal a Franţei îşi vor asuma împreună eşecul eliminării reprezentativei "Cocoşului Galic" în optimile de finală ale EURO 2020, luni seara, pe Arena Naţională din Bucureşti.

"Decepţia este foarte mare. Când conduceam cu 3-1 ne-am gândit că avem meciul în mână. Ne-am apărat prost în raport cu meciul precedent. Este frustrant, este multă decepţie", a spus Sissoko.

"Este dur, dar trebuie să acceptăm şi să ridicăm capul. Ne vom asuma împreună. Astăzi (luni), am eşuat colectiv, ne vom asuma lucrurile şi vom merge mai departe. Echipa a dat mult, în special în repriza a doua, ceea ce ne-a permis să conducem cu 3-1. Poate că după aceea, a fost o relaxare, a fost şi oboseală, dar asta nu explică ce s-a întâmplat", a adăugat Moussa Sissoko.



Campioana mondială Franţa a fost eliminată de Elveţia, cu 5-4, la loviturile de departajare, luni seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în optimile de finală ale EURO 2020 la fotbal, într-un meci în care scorul a fost 3-3 (1-0) după prelungiri.



Elveţia a condus cu 1-0, dar Franţa a întors scorul şi a avut 3-1 până în min. 80, însă Nati a reuşit egalarea (3-3) şi s-a impus la loviturile de departajare, unde singurul care a ratat a fost starul Mbappe.

Karim Benzema (57, 59) şi Paul Pogba (75) au marcat golurile francezilor, Haris Seferovic (15, 81) şi Mario Gavranovic (90) au înscris pentru elveţieni, iar la loviturile de departajare au transformat Mario Gavranovic, Fabian Schaer, Manuel Akanji, Ruben Vargas şi Admir Mehmedi, respectiv Paul Pogba, Olivier Giroud, Marcus Thuram, Presnel Kimpembe, Kylian Mbappe ratând ultimul şut.

La meci au asistat 22.642 de spectatori.

Acesta a fost ultimul din cele patru meciuri pe care România le-a găzduit în cadrul Campionatului European din 2020 pe Arena Naţională din Capitală, după Austria - Macedonia de Nord (13 iunie, scor 3-1), Ucraina - Macedonia de Nord (17 iunie, scor 2-1), Ucraina - Austria (21 iunie, scor 0-1), toate din Grupa C.

Elveţia va juca în sferturile de finală, pe 2 iulie, la Sankt Petersburg, contra Spaniei.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)

Foto: (c) ALEX MICSIK / AGERPRES FOTO

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...