Fotbal - Gaz Metan: Edi Iordănescu nu se află alături de echipă din cauza unor probleme de sănătate

Fotbal - Gaz Metan: Edi Iordănescu nu se află alături de echipă din cauza unor probleme de sănătate

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, Edi Iordănescu, nu se află în aceste zile alături de echipă din cauza unor probleme de sănătate, a anunţat miercuri site-ul oficial al clubului din Liga I de fotbal.

Aceste probleme de sănătate, apărute în urmă cu aproximativ 3-4 luni, "îi afectau foarte mult activitatea" lui Edi Iordănescu, a indicat clubul.

"Analizele făcute până în prezent nu au dus la stabilirea unei cauze exacte, iar problemele s-au accentuat. Din acest motiv, Edi Iordanescu a decis că este mai bine să vadă ce poate face pentru a-şi putea desfăşura din nou activitatea la capacitate maximă. În aceste zile el va face din nou o serie de analize, iar în funcţie de rezultatul acestora va decide ce este de făcut în perioada imediat următoare", a precizat gruparea din Mediaş.

"Pe această cale îi urăm multă sănătate lui Edi Iordănescu şi îl aşteptăm să revină cât mai repede alături de echipă!", a adăugat clubul.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale