Fotbal - Liga I: Academica Clinceni - Astra Giurgiu 1-1

Fotbal - Liga I: Academica Clinceni - Astra Giurgiu 1-1

Academica Clinceni a terminat la egalitate cu Astra Giurgiu, 1-1 (1-0), sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 25-a a Ligii I de fotbal.

Ilfovenii au deschis scorul prin Adrian Popa (43), cu un şut din voleu de la 16 metri. Astra a egalat prin bosniacul Sulejman Krpic (68), cu un şut din careu, la pasa lui Mihai Răduţ. Pentru Krpic a fost primul gol marcat în Liga I.

Fiecare formaţie a mai irosit o ocazie mare de gol, gazdele prin bulgarul Ţvetelin Ciunciukov (90), cu un şut din întoarcere, razant cu bara, iar Astra prin Sebastien Wuethrich (66), care a şutat pe lângă poartă din poziţie ideală.

Academica e neînvinsă de patru etape (o victorie şi trei egaluri), venind după meciuri cu FCSB (1-0), Universitatea Craiova şi Sepsi OSK. Ilfovenii nu au primit gol în precedentele trei meciuri.

Astra are două victorii şi un egal în ultimele trei etape.

În tur, Academica s-a impus cu 2-0.

FC Academica Clinceni - AFC Astra Giurgiu 1-1 (1-0), Clinceni Arena - Clinceni
Au marcat: Adrian Popa (43), respectiv Sulejman Krpic (68).
Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Ferencz Tunyogi (Zalău); arbitru de rezervă: Ionuţ Coza (Cernica)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) - CCA, Marian Bucurescu (Bucureşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa foto: Astra Giurgiu / Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...