Fotbal - Liga I: Academica Clinceni - Gaz Metan Mediaş 2-0

Fotbal - Liga I: Academica Clinceni - Gaz Metan Mediaş 2-0

Academica Clinceni a învins-o pe Gaz Metan Mediaş cu scorul de 2-0 (0-0), sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 5-a a Ligii I de fotbal.

Ilfovenii au obţinut prima lor victorie din acest campionat, prin golurile marcate de internaţionalul moldovean Eugeniu Cebotaru (61), cu un şut deviat de Răzvan Trif, şi de Răzvan Patriche (69), cu capul, în urma unui corner.

Academica se află la al patrulea meci consecutiv fără înfrângere (trei egaluri şi un succes), iar în ultimele trei nu a primit gol.

Gaz Metan a fost condusă de pe margine de team managerul Flavius Boroncoi şi de antrenorul secund Bogdan Pătraşcu, după ce principalul Dusan Uhrin jr a fost suspendat de club. Posibilul său înlocuitor, portughezul Jorge Costa (fost la CFR Cluj, în urmă cu câţiva ani), a urmărit meciul din tribună.

Academica Clinceni - CS Gaz Metan Mediaş 2-0 (0-0), Clinceni Arena - Clinceni
Au marcat: Eugeniu Cebotaru (61), Răzvan Patriche (69).
Arbitru: Iulian Dima (Bucureşti); arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova), Adrian Popescu (Craiova); arbitru de rezervă: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti)
Observatori: Cornel Sorescu (Piteşti) - CCA, Romulus Chihaia (Bucureşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria