Fotbal - Liga I: ASA Târgu Mureș - Pandurii Târgu Jiu 0-2, în play-off

Fotbal - Liga I: ASA Târgu Mureș - Pandurii Târgu Jiu 0-2, în play-off

Pandurii Târgu Jiu a învins-o pe ASA Târgu Mureș cu scorul de 2-0 (0-0), luni seara, la Târgu Mureș, într-un meci din prima etapă a fazei play-off a Ligii I de fotbal, cu patru eliminări la gazde. Pandurii s-a impus prin golurile marcate de Nikola Vasiljevic (49) și Ioan Hora (73 — penalty), la capătul celui mai tensionat și dur meci din acest sezon al campionatului.

Nu mai puțin de patru jucători de la ASA, George Țucudean (min. 31), Marius Constantin (65), Claudiu Voiculeț (82) și Ramiro Costa (84) au fost eliminați de arbitrul Sebastian Colțescu pentru durități.

Colțescu a mai acordat 12 cartonașe galbene, pentru Pîrvulescu, Stăncioiu, Mutu, I. Gonzalez, G. Matei, Ramiro Costa, M. Constantin, L. Buș, Gorobsov, respectiv Vasco, Săpunaru, Ropotan.

ASA a fost condusă de pe banca tehnică de antrenorul interimar Adrian Pop la acest meci.

Ostilitățile au început după ce fundașul portughez Vasco Fernandes (Pandurii) l-a lovit cu cotul în ureche pe Țucudean, producându-i acestuia o sângerare. Țucudean nu a rămas dator și a primit roșu în min. 31, pentru al doilea cartonaș galben.

De remarcat că arbitrul Colțescu a trecut cu vederea unele intervenții dure ale jucătorilor gazdă. Trebuie menționat că oficialul a revenit în minutul 65 și i-a acordat cartonaș roșu lui Marius Constantin, după ce inițial îi arătase galben pentru intervenția sa asupra lui Ungurușan.

Pandurii are cinci partide consecutive fără înfrângere, trei victorii și două egaluri.

ASA Târgu Mureș — Pandurii Târgu Jiu 0-2 (0-0), stadion Trans-Sil — Târgu Mureș
Au marcat: Nikola Vasiljevic (49), Ioan Hora (73 — penalty).
Cartonaș roșu: George Țucudean (ASA, 31), Marius Constantin (ASA, 65), Claudiu Voiculeț (ASA, 82), Ramiro Costa (ASA, 84).
Arbitru: Sebastian Colțescu (Craiova); arbitru de rezervă: Aurel Oniță (Constanța), Miclos Istvan Nagy (Cluj-Napoca); arbitri asistenți: Iulian Călin (Ștefănești/AG), Florin Mihai Marcu (Oradea); arbitru de rezervă: Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) — CCA, Ioan Bogdan (Arad) — LPF

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 VIDEO „Cernobîlul zburător”, gata de lansare / Putin va fi ucis de generali dacă dă ordinul

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…