Fotbal - Liga I: Astra Giurgiu - CFR Cluj 2-2

Fotbal - Liga I: Astra Giurgiu - CFR Cluj 2-2

Liderul Ligii I de fotbal, Astra Giurgiu, a terminat la egalitate cu CFR Cluj, 2-2 (0-1), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 24-a. CFR a condus cu 2-0, prin golurile marcate de Juan Carlos Real Ruiz (38), la meciul său de debut în Liga I, și Vitor Bruno (56). Astra a redus din diferență prin Fernando Boldrin (63), gol marcat cu ajutorul portarului Traian Marc, care a scăpat balonul printre picioare. Astra a smuls egalul în prelungiri, grație golului înscris de brazilianul Fernando Boldrin (90+2), la o eroare a apărării clujene.

Astra are o singură victorie în ultimele cinci partide de campionat, dar e neînvinsă de nouă meciuri (patru victorii, cinci egaluri). Și în tur scorul a fost egal, 1-1.

CFR nu are nicio victorie în ultimele opt etape, înregistrând cinci egaluri și trei eșecuri.

În primele trei partide ale etapei a 24-a, gazdele nu au reușit să câștige, oaspeții impunându-se în primele două jocuri (ASA Târgu Mureș și CSMS Iași).

AFC Astra Giurgiu — CFR 1907 Cluj 2-2 (0-1), stadion "Marin Anastasovici" — Giurgiu
Au marcat: Fernando Boldrin (63, 90+2), respectiv Juan Carlos Real Ruiz (38), Vitor Bruno (56).
Arbitru: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe); arbitri asistenți: Vladimir Urzică (Piatra Neamț), Marius Nicoară (Drobeta-Turnu Severin); arbitru de rezervă: Andrei Antonie (București)
Observatori: Irina Mîrț (București) — CCA, Constantin Stătescu (București) — LPF

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”