Fotbal - Liga I: Astra Giurgiu - Gaz Metan Mediaş 1-0

Fotbal - Liga I: Astra Giurgiu - Gaz Metan Mediaş 1-0

Astra Giurgiu a învins-o acasă pe Gaz Metan Mediaş cu scorul de 1-0 (1-0), vineri, în primul meci din etapa a 18-a a Ligii I de fotbal.

Golul a fost semnat în minutul 26 de Alibec, din pasa lui Budescu.

Oaspeţii au ratat un penalty în min. 18, când Marius Constantin a executat prin scăriţă, însă mingea a lovit transversala. Penalty-ul a fost provocat de Gabriel Tamaş.

Astra a avut şansa golului în min. 9, la lovitura liberă a lui Budescu. Medieşenii au ratat şi ocazii mari în prima repriză, prin Cardoso (35) şi Ely Fernandes (40). Echipa lui Edi Iordănescu a fost aproape de gol şi în actul secund, prin Buş (59), Chamed (bară, 70) şi Roşu (78)

Astra, cu o abordare defensivă în această partidă, a ajuns la 34 puncte şi a urcat provizoriu pe locul 2 în clasamentul Ligii I, la egalitate de puncte cu liderul CFR Cluj. Formaţia lui Bogdan Andone o singură înfrângere în ultimele unsprezece etape, ultimele şase meciuri fiind tot atâtea victorii.

Gaz Metan era neînvinsă de patru etape, în care a înregistrat o victorie şi trei egaluri. Formaţia ardeleană are 27 de puncte şi ocupă locul 5.

AFC Astra Giurgiu - CS Gaz Metan Mediaş (1-0), Stadion ''Marin Anastasovici'' - Giurgiu
A marcat: Denis Alibec (26)
Marius Constantin (Gaz Metan) a ratat un penalty în min. 18 (transversală)
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezervă: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea)
Observatori: Costin Ioan Toma (Piatra Neamţ) - CCA, Aurel Beldeanu (Craiova) - LPF
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

5 Ce se întâmplă în China?