Fotbal - Liga I: Concordia Chiajna - ASA Târgu Mureș 1-2

Fotbal - Liga I: Concordia Chiajna - ASA Târgu Mureș 1-2

ASA Târgu Mureș a învins-o neașteptat pe Concordia Chiajna cu scorul de 2-1 (0-0), marți seara, în deplasare, în primul meci din etapa a 18-a a Ligii I de fotbal.

 Toate cele trei goluri au fost marcate în ultimele minute de joc, după ce prima repriză a fost una ternă, fără ocazii, iar partea secundă destul de animată.

Concordia a ratat un penalty la scorul de 0-0, în minutul 60, prin Marian Cristescu, al cărui șut a fost apărat de portarul Pedro Mingote. Neluț Roșu fusese faultat în careu de Gabi Matei.

Oaspeții au deschis scorul prin ex-rapidistul Andrei Ciolacu (86), abia introdus pe teren, cu un șut care a lovit ambele bare ale porții. Concordia a reușit egalarea prin Cristian Ciobanu (90), după o minge respinsă de Mingote, dar ASA a dat lovitura pe contraatac, prin Gabi Matei, în prelungiri (90+3).

ASA părăsește ultimul loc după acest succes, cel puțin până miercuri.

Concordia are o singură victorie în ultimele opt etape, 1-0 cu Steaua (două egaluri, cinci eșecuri). ASA venea după șapte etape fără victorie (trei egaluri, patru eșecuri).

În tur s-a impus Concordia, cu 1-0.

ASA a câștigat patru din cele șase meciuri cu Concordia (un egal, un eșec).

CS Concordia Chiajna — ASA Târgu Mureș 1-2 (0-0), Stadion "Concordia" — Chiajna
Au marcat: Cristian Ciobanu (90), respectiv Andrei Ciolacu (86), Gabriel Matei (90+3).
Marian Cristescu (Concordia) a ratat un penalty în minutul 60 (a apărat Pedro Mingote).
Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri asistenți: Daniel Mitruți (Craiova), Adrian Popescu (Craiova); arbitru de rezervă: Horia Gabriel Mladinovici (București)
Observatori: Adrian Vidan (București) — CCA, Cătălin Popa (Vaslui) — LPF

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…