Fotbal - Liga I: CS Mioveni - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 0-2

Fotbal - Liga I: CS Mioveni - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 0-2

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 2-0 (1-0), duminică, în deplasare, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii I de fotbal.

Oaspeţii au deschis scorul prin autogolul lui Guilherme Garutti (33), care a trimis nefericit în propria poartă în urma unui corner.

CS Mioveni a avut şansa egalării în min. 61, când Alexandru Buziuc a ratat un penalty, şutând peste poartă. Lovitura de pedeapsă a fost acordată pentru un fault comis de Radoslav Dimitrov la Daniel Toma.

Argeşenii au mai ratat o mare ocazie prin Toma (66).

Sepsi OSK a tranşat soarta partidei pe final, când Bogdan Mitrea a marcat din penalty (88), după ce arbitrul Horaţiu Feşnic a considerat infracţiune în careu când şutul lui Anass Achahbar l-a lovit în în mână pe fundaşul Adrian Scarlatache, care a încercat astfel să evite ca mingea să îl lovească în faţă.

Sepsi OSK e neînvinsă de cinci etape, în care are trei victorii şi două egaluri. CS Mioveni venea după trei etape fără înfrângere (o victorie şi două egaluri).

În tur, CS Mioveni a învins cu 2-1.

CS Mioveni - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 0-2 (0-1), Stadion Orăşenesc - Mioveni
Au marcat: Guilherme Garutti (autogol, 33), Bogdan Mitrea (88 - penalty).
Alexandru Buziuc (CS Mioveni) a ratat un penalty în min. 61 (şut peste poartă).
Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca); arbitru de rezervă: George Cătălin Găman (Craiova)
Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) - CCA, Marian Bucurescu (Bucureşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa foto: Sepsi OSK /facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...