Fotbal - Liga I: Farul Constanţa - FC U Craiova 3-2

Fotbal - Liga I: Farul Constanţa - FC U Craiova 3-2

Farul Constanţa a învins-o pe FC U Craiova cu scorul de 3-2 (3-0), luni seara, pe teren propriu, la Ovidiu, în ultimul meci din etapa a 22-a a Ligii I de fotbal.

Cele două echipe şi-au împărţit momentele de joc, gazdele dominând prima repriză, în timp ce oaspeţii au fost mai buni după pauză.

Nigerianul Michael Omoh a marcat de două ori pentru Farul la primul său meci după venirea de la Academica Clinceni (5, 45), celălalt gol al constănţenilor fiind reuşit de spaniolul Jefte Betancor (34), golgheterul la zi al Ligii I, cu 12 reuşite.

Mutările făcute de antrenorul Nicolo Napoli au dat roade şi echipa din Bănie a înscris prin Andrea Compagno (52) şi Samuel Asamoah (89).

Oaspeţii au cerut penalty în min. 79, când Sekou Sidibe a fost agăţat în careu de portarul Marian Aioani, dar arbitrul Ionuţ Coza i-a arătat belgianului cartonaşul galben pentru simulare. Sidibe a fost aproape de egalare (90+2), dar şutul său din unghi a fost respins de la vinclu de Aioani.

FC U Craiova 1948 a solicitat, luni, recuzarea arbitrului Ionuţ Coza, delegat de Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) să oficieze partida cu Farul Constanţa. Conducerea FC U Craiova susţinea că arbitrul a greşit grav în două partide, în tur cu Farul Constanţa şi în ediţia trecută a Ligii a II-a, cu Petrolul Ploieşti.

În meciul tur, scorul a fost egal, 1-1.

FC Farul Constanţa - FC U Craiova 3-2 (3-0), Academia Hagi - Stadion Central - Ovidiu
Au marcat:
Michael Omoh (5, 45), Jeft Betancor (34), respectiv Andrea Compagno (52), Samuel Asamoah (89).
Arbitru: Ionuţ Coza (Cernica/Ilfov); arbitri asistenţi: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Andrei Constantinescu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti)
Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) - CCA, Bogdan Buhuş (Bârlad) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: Farul Constanța /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat

2 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

3 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

4 Interesante amănunte / Într-o veche mină din Bihor zace cheia care poate salva Europa din dependența de China

5 Degringoladă la Rapid / Săpunaru, monument de nesimțire. „Ori te lași, ori îl dai afară”