Fotbal - Liga I: FC Botoșani - CS Universitatea Craiova 1-0

Fotbal - Liga I: FC Botoșani - CS Universitatea Craiova 1-0

FC Botoșani a învins-o pe CS Universitatea Craiova cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii I de fotbal.

Soarta meciului a fost decisă de golul marcat de nigerianul Benjamin Kuku (87), la meciul său de debut în tricoul botoșănenilor. Andrei Hergheligiu, fost jucător la CSU Craiova, a centrat de lângă Bogdan Bucurică, iar Kuku a reluat de lângă Stephane Acka.

FC Botoșani a atacat mai mult și a avut o bară prin Laurențiu Buș (8). Gazdele au mai avut o ocazie de gol prin Kuku (59), al cărui șut a fost respins de Mingote.

Oaspeții au irosit o șansă bună în min. 47, când Fajic a reluat puțin pe lângă poartă, la centrarea lui Nicușor Bancu. Craiovenii au cerut un penalty în min. 89, la un duel între portarul Sebastian Albuț și Alexandru Băluță.

Meciul s-a desfășurat pe un teren înghețat, iar jucătorii au avut probleme în a-și menține stabilitatea.

La CSU Craiova au debutat în acest meci Bucurică, bosniacul Nusmir Fajic și portarul portughez Pedro Mingote, în absența surprinzătoare a titularului Nicolae Calancea.

De remarcat faptul că la FC Botoșani au jucat mijlocașul Stelian Cucu și atacantul Benjamin Kuku.

FC Botoșani venea după opt etape consecutive fără victorie, trei egaluri și cinci eșecuri. CSU Craiova era neînvinsă de trei etape (două victorii și un egal).

În tur, craiovenii s-au impus cu 1-0.

AFC Botoșani — CS Universitatea Craiova 1-0 (0-0), stadion "Municipal" — Botoșani
A marcat: Benjamin Kuku (87).
Arbitru: Marius Avram (București); arbitri asistenți: Vasile Marinescu (București), Miclos Istvan Nagy (Cluj-Napoca); arbitru de rezervă: Iulian Dima (București)
Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) — CCA, Viorel Anghelinei (Galați) — LPF

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Evelin Ceciu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…