Fotbal - Liga I: FC Botoşani - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-1

Fotbal - Liga I: FC Botoşani - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-1

FC Botoşani a remizat acasă cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 1-1 (0-0), vineri, în primul meci al etapei a 12-a a Ligii I de fotbal.

Sepsi a fost mai periculoasă în prima repriză şi a deschis scorul după nouă minute din actul secund, când Vaşvari a transformat un penalty. Veteranul Mihai Roman, introdus în min. 58, a egalat în min. 84, după o pasă greşită a lui Kilyen.

Gazdele au presat în ultima jumătate de oră, fără să aibă multe ocazii clare până la reuşita lui Roman. Fiecare echipă a ratat o ocazie mare în minutele de prelungire.

Sepsi OSK are trei egaluri şi o victorie în ultimele patru etape. Echipa are nu mai puţin de nouă rezultate de egalitate în acest campionat. Cu 15 puncte, ea este pe poziţia a 7-a a clasamentului.

FC Botoşani este pe locul doi la capitolul remize înregistrate - şapte - şi, cu 16 puncte, este pe locul 6.

FC Botoşani - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-1 (0-0), Stadion Municipal - Botoşani
Au marcat: Mihai Roman I (84), respectiv Gabriel Vaşvari (54 - penalty)
Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Satu Mare), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă: Iulian Dima (Bucureşti)
Observatori: Nicolae Marodin (Bucureşti) - CCA, Cristian Vasc (Tg. Lăpuş) - LPF
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”