Fotbal - Liga I: FC U Craiova - Farul Constanţa 1-1

Fotbal - Liga I: FC U Craiova - Farul Constanţa 1-1

FC U Craiova a terminat la egalitate cu Farul Constanţa, 1-1 (0-0), vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 7-a a Ligii I de fotbal care a opus echipele antrenate de golgheterii all-time ai echipei naţionale, Adrian Mutu, respectiv Gheorghe Hagi.



Gazdele au deschis scorul imediat după pauză (48), prin Claudiu Bălan (48), care a profitat de o ezitare a apărării constănţene, după o minge pierdută de Alexi Pitu în marginea careului.



Farul a egalat prin Adrian Petre (83 - penalty), lovitura de pedeapsă fiind acordată la un duel între Dominik Kovacic şi Aurelian Chiţu.



Oaspeţii au avut două ocazii uriaşe de gol, dar Jefte Betancor a reluat acrobatic cu călcâiul în transversală (47), iar Florin Purece a ratat incredibil din 4 metri (90+2).



Farul a primit doar al doilea său în acest campionat, în care are o singură înfrângere, în faţa campioanei CFR Cluj (0-1).

FC U Craiova a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie (două egaluri şi un eşec).

FC U Craiova - FC Farul Constanţa 1-1 (0-0), Complex Sportiv - Craiova
Au marcat: Claudiu Bălan (48), respectiv Adrian Petre (83 - penalty).
Arbitru: Ionuţ Coza (Cernica); arbitri asistenţi: Ferencz Tunyogi (Zalău), Marius Badea (Râmnicu Vâlcea); arbitru de rezervă: Cătălin Popa (Piteşti)
Observatori: Nicolae Marodin (Bucureşti) - CCA, Ion Mironaş (Piatra Neamţ) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Sursa fotografiilor: Farul Constanța /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...