Fotbal - Liga I: FC Voluntari - Chindia Târgovişte 0-2

Fotbal - Liga I: FC Voluntari - Chindia Târgovişte 0-2

Chindia Târgovişte a învins-o în deplasare pe FC Voluntari, cu scorul de 2-0 (0-0), miercuri seara, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal.



FC Voluntari, cu antrenorul Mihai Teja revenit pe banca tehnică după ce a suferit de COVID-19, a fost dominată clar de Chindia în repriza secundă, târgoviştenii marcând două goluri şi ratând alte 3-4 ocazii mari.



Daniel Popa a deschis scorul (50), după ce Marco Dulca a recuperat o minge de la Pablo De Lucas şi l-a angajat pe Daniel Florea. Echipa antrenată de Emil Săndoi şi-a mărit avantajul în min. 67, când Florea a recuperat o minge în faţa lui Ionuţ Balaur, a combinat cu Popa şi a înscris.



Oaspeţii au avut şi o bară, prin Marco Dulca (61).



Chindia, echipa cu cel mai slab atac din prima ligă, a mai marcat o singură dată mai mult de un gol într-un meci din acest sezon, victoria cu 2-0 de la FC Botoşani. Chindia a bifat a treia sa victorie în deplasare şi al optulea meci fără gol primit. Chindia e neînvinsă de trei etape, în care are o victorie şi două egaluri.



FC Voluntari are trei eşecuri şi un egal în ultimele patru etape şi o singură victorie în ultimele opt runde (un egal, o victorie, şase eşecuri).



FC Voluntari - AFC Chindia Târgovişte 0-2 (0-0), Stadion ''Anghel Iordănescu'' - Voluntari
Au marcat: Daniel Popa (50), Daniel Florea (67).
Arbitru: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitri asistenţi: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Ferencz Tunyogi (Zalău); arbitru de rezervă: Sorin Costreie (Buftea)
Observatori: Irina Mîrţ (Bucureşti) - CCA, Aurel Beldeanu (Craiova) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Foto: (c) GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...