Fotbal - Liga I: FC Voluntari - FCSB 2-2, în play-off

Fotbal - Liga I: FC Voluntari - FCSB 2-2, în play-off

FCSB a scăpat printre degete victoria în meciul cu FC Voluntari, terminat la egalitate, 2-2 (1-1), sâmbătă seara, pe Arena Naţională, în etapa a noua, penultima a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

FCSB, care a controlat categoric jocul şi a ratat mai multe ocazii de gol, depinde de rezultatul meciului dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova pentru a rămâne în cursă pentru titlul de campioană. CFR, în cazul unei victorii, va cuceri al patrulea său titlu consecutiv, înaintea ultimei etape, care programează derby-ul FCSB - CFR.

Sâmbătă seara, într-un meci considerat în deplasare (FC Voluntari desfăşoară lucrări pentru reamenajarea gazonului de pe propriul stadion, n. red.), FCSB a deschis scorul în finalul primei reprize, prin Andrei Cordea (44), dar cele două echipe au intrat la cabine la egalitate, după golul înscris de slovacul Adam Nemec (45+2), din centrarea lui Ion Gheorghe.

Florin Tănase (71) a adus din nou vicecampioana în avantaj, după o minge venită de la Malcom Edjouma, însă ilfovenii au smuls egalul prin golul lui Cristian Costin (88), plecat din poziţie suspectă de ofsaid.

FC Voluntari, finalistă a Cupei României, a pierdut doi fundaşi centrali în prima jumătate de oră, din cauza accidentărilor, Gabriel Tamaş şi Ulrich Meleke.

FC Voluntari nu a pierdut acasă cu FCSB în acest campionat, în sezonul regulat scorul fiind 0-0. FCSB a câştigat ambele jocuri directe de acasă, cu 1-0 în sezonul regulat şi cu 4-0 în play-off.

FCSB venea după cinci victorii consecutive fără gol primit.

FC Voluntari nu a câştigat de şase etape, în care are două egaluri şi patru eşecuri.

FC Voluntari - FC FCSB 2-2 (1-1), Arena Naţională - Bucureşti
Au marcat: Adam Nemec (45+2), Cristian Costin (88), respectiv Andrei Cordea (44), Florin Tănase (71).
Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Ferencz Tunyogi (Zalău); arbitru de rezervă: Iulian Dima (Bucureşti)
Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) - CCA, Dan Potocianu (Bucureşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) FC Voluntari /facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”