Fotbal - Liga I: FCSB a smuls egalul cu Sepsi OSK, 2-2 la Sfântu Gheorghe

Fotbal - Liga I: FCSB a smuls egalul cu Sepsi OSK, 2-2 la Sfântu Gheorghe

FCSB a smuls egalul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, 2-2 (0-0), duminică seara, în deplasare, în etapa a opta a fazei play-off a Ligii I de fotbal, după ce a fost condusă cu 2-0.

Cu o echipă decimată de accidentări, FCSB a primit două goluri în decurs de doar trei minute, pentru gazde marcând Claudiu Petrila (69) şi Andrei Dumiter (71).

Roş-albaştrii au revenit pe final, prin golurile înscrise de Alexandru Buziuc (81), la primul său gol pentru FCSB, şi Florin Tănase (90+2). Tănase a ajuns la 24 de goluri în acest sezon al Ligii I.

CFR Cluj este favorită la titlul după acest nou pas greşit făcut de FCSB, care are doar o victorie în ultimele şase etape, trei egaluri şi două eşecuri.

Sepsi OSK venea după victorii cu Universitatea Craiova şi CFR Cluj, iar în cazul unei victorii urca pe locul al treilea în clasament, în dauna Universităţii.

Ambele meciuri directe din sezonul regular s-au încheiat la egalitate, 1-1. În play-off, Sepsi OSK a câştigat în deplasare cu FCSB, scor 2-1.

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - FCSB 2-2 (0-0), Stadion Municipal - Sfântu Gheorghe
Au marcat:
Claudiu Petrila (69), Andrei Dumiter (71), respectiv Alexandru Buziuc (81), Florin Tănase (90+2).
Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Daniel Mitruţi (Craiova); arbitru de rezervă: Ionuţ Coza (Cernica/Ilfov)
Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare) - CCA, Viorel Ilinca (Piteşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: Sepsi OSK /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”