Fotbal - Liga I: Universitatea Craiova - Astra Giurgiu 2-0

Fotbal - Liga I: Universitatea Craiova - Astra Giurgiu 2-0

Universitatea Craiova a învins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 2-0 (2-0), duminică, pe teren propriu, într-un meci din etapa a doua a Ligii I de fotbal.

Universitatea a tranşat soarta partidei în decurs de cinci minute, în care a marcat prin Elvir Koljic (22) şi Alexandru Cicâldău (26 - penalty), ratând alte două ocazii mari, prin Valentin Mihăilă (23) - şut în portarul David Lazar, în timp ce Alexandru Dandea a trimis în bara transversală a propriei porţi (24).

Craiovenii, care au maximum de puncte după primele două etape, au mai avut ocazii bune de gol prin Ştefan Baiaram (38), şut în portar din 6 metri, Valentin Mihăilă (45+1, 49) - şuturi puţin peste poartă, Mihai Bălaşa (58) - din lovitură liberă, la care Lazar a scos de la vinclu, şi Baiaram (81), care a greşit pasa decisivă pe contraatac.

Astra, fără punct şi gol marcat în acest debut de sezon, a avut două oportunităţi prin Denis Alibec - voleu respins de Mirko Pigliacelli (15) şi lovitură de cap pe lângă poartă din 7 metri (51).

Universitatea Craiova - AFC Astra Giurgiu 2-0 (2-0), Stadion ''Ion Oblemenco'' - Craiova
Au marcat: Elvir Koljic (22), Alexandru Cicâldău (26 - penalty).
Arbitru: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Vladimir Urzică (Piatra Neamţ); arbitru de rezervă: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş)
Observator CCA: Corneliu Fecioru (Bucureşti)
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: Universitatea Craiova /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…