Fotbal - Liga I: Universitatea Craiova - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-1

Fotbal - Liga I: Universitatea Craiova - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-1

Universitatea Craiova a terminat la egalitate cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, 1-1 (1-1), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 8-a a Ligii I de fotbal.

Oaspeţii au deschis scorul prin guineeanul Boubacar Fofana (17), cu o lovitură de cap, din poziţie de ofsaid, după o lovitură liberă executată de Bogdan Mitrea. Universitatea Craiova a restabilit egalitatea prin micuţul Gustavo (32), care a înscris cu capil, tot din poziţie suspectă de ofsaid, la centrarea lui Nicuşor Bancu.

Universitatea a ratat un penalty (79), prin Gustavo, al cărui şut a fost apărat de portarul Roland Niczuly. Lovitura de pedeapsă a fost acordată pentru un presupus fault al lui Branislav Ninaj la Andrei Ivan.

Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a avut câteva ocazii uriaşe de gol, dar Bancu a ratat singur cu portarul (12), Niczuly a apărat lovitura de cap a lui Koljic (13), atacantul bosniac şutând în bară (22) cu toată poarta în faţă.

Gazdele au mai avut ocazii prin Andrei Ivan (50, 56), Dan Nistor (63, 80) şi Lyes Houri (90+1). Şi Sepsi OSK şi-a creat câteva situaţii, dar portarul Mirko Pigliacelli a respins şutul lui Kevin Luckassen (69), iar Mitrea a tras pe lângă poartă de la distanţă (73).

Robert Ilyeş, antrenorul secund al oaspeţilor, a primit cartonaşul roşu în min. 76.

Lorena Balaci, fiica fostului mare fotbalist Ilie Balaci, îmbrăcată într-un tricou cu numărul 8, a dat lovitura de start a partidei. Pe 13 septembrie s-au împlinit 65 de ani de la naşterea fostului internaţional, care a decedat în 2018.

Universitatea venea după două victorii consecutive, cu Gaz Metan Mediaş şi Rapid.

Sepsi OSK a ajuns la şapte etape consecutive fără victorie (patru egaluri, trei eşecuri), ultimele trei fiind remize.

Universitatea Craiova - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-1 (1-1), Stadion ''Ion Oblemenco'' - Craiova
Au marcat: Gustavo Vagenin (32), respectiv Boubacar Fofana (17).
Gustavo Vagenin a ratat un penalty în min. 79 (a apărat Roland Niczuly).
Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş); arbitri asistenţi: Bogdan Gheorghe (Bucureşti), Ferencz Tunyogi (Zalău); arbitru de rezervă: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca)
Observatori: Andrei Ioniţă (Bucureşti) - CCA, Ion Craiu (Bucureşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) Universitatea Craiova /facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?